Benefice na právnické fakultě pokračují. Studentskou burzou a dražbou

Vánoční burza se bude letos konat potřetí.
Foto: Velena Mazochová
pátek 11. prosince 2015, 16:00 - Text: Eva Hrudníková

Vánoční burza se otevře v předsálí auly v úterý 15. prosince v 9.30 hodin. „K mání budou věci, které nám věnují studenti a zaměstnanci fakulty. Může to být něco, co už sami nepotřebují. Přivítáme i vlastnoruční díla – domácí marmelády, koláče, bižuterie nebo například hračky,“ vyjmenovává Lucia Madleňáková z katedry správního práva a finančního práva, která je prostředníkem mezi studenty a vyučujícími.

Burza vyvrcholí v 18 hodin dražbou zážitků a zajímavých předmětů od akademiků Univerzity Palackého. Organizátoři prozradili, že jednou z dražených položek bude například „Kafe s rektorem“. A výtěžek dobročinného dne? O jeho adresátovi budou účastníci burzy hlasovat. Organizátoři nyní sbírají návrhy na zajímavé projekty či organizace.

Celý večer pak zpestří vánoční večírek pro studenty a zaměstnance právnické fakulty, který pořádá studentský spolek ELSA. Startuje v 17 hodin v předsálí auly a přilehlém malém sále. „Příchozí se mohou těšit na nabitý program. Chystáme spoustu soutěží a nejedno překvapení. Samozřejmostí bude dostatečná zásoba punče a občerstvení,“ zve prezident ELSA Daniel Pospíšil. Letošní večírek bude ve znamení rozloučení s děkankou Milanou Hrušákovou. V lednu ji totiž končí druhé funkční období.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.