Web Univerzity Palackého změní o víkendu svou tvář

Repro: Žurnál UP
čtvrtek 29. září 2016, 15:32 - Text: (red)

Již tento víkend se Univerzita Palackého bude moci pochlubit novým designem své webové prezentace. Spuštění nových stránek je připraveno na pátek 30. září ve večerních hodinách.

„V první etapě spustíme hlavní webové stránky univerzity, v nové podobě budou i stránky fakulty tělesné kultury. Postupně dostanou nový ´kabát´ i ostatní fakulty a součásti univerzity,“ uvedla mluvčí univerzity Gabriela Sýkorová Dvorníková.

Předností nového webu je responzivní design, který umožňuje pohodlně zobrazovat univerzitní web na obrazovkách různých elektronických zařízení – na mobilních telefonech, tabletech a stolních počítačích.

„Webové stránky budou sloužit jako kvalitní nástroj pro prezentaci a komunikaci s veřejností. Univerzita se má čím chlubit, a má co nabídnout nejen potenciálním studentům. Proto chceme, aby byly informace dostupné v přehledné a atraktivní podobě,“ podotkla mluvčí.

Připraveny jsou zároveň stránky šité na míru studentům a zaměstnancům UP, na kterých budou zveřejňovány aktuální a praktické informace pro jednotlivé cílové skupiny. „Vývoj nových stránek samozřejmě nemůže být nikdy u konce, veškeré připomínky a podněty uvítáme na adrese webup2016@upol.cz. Doufáme, že nové webové stránky Univerzity Palackého v Olomouci zpříjemní a zjednoduší práci jak studentům a zaměstnancům univerzity, tak návštěvníkům webu z řad uchazečů o studium a celé široké veřejnosti,“ uzavřela mluvčí.         


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.