Venika Hartlyn dnes v Jazz Tibet Clubu

Foto: archiv Veniky Hartlyn
čtvrtek 9. května 2013, 09:02 - Text: Milada Hronová

Talentovaná studentka pedagogické fakulty, která si říká Venika Hartlyn, dnes přivítá své fanoušky v Jazz Tibet Clubu. Večerem se rozeznějí převážně romantické balady. 

„Hudbu mám ráda už od dětství a velmi si přeji, aby i nadále byla součásti a smyslem mého života,“ říká sólová zpěvačka a klavíristka Venika. 

Za doprovodu kapely složené převážně z lektorů Hudebního Institutu dnes zazní především její vlastní skladby. Patří k nim například Angel, s níž se brzy vydá do pražského studia All senses, aby ji nahrála jako singl.

„K písničkám jsme připravili i kompletní arrange s celou kapelou. Posluchači se tak mohou těšit na pestrý zvuk, skvělou kapelu a také na to, že kromě mých písní zazní i něco od Norah Jones nebo Carole King,“ přiblížila program svého vystoupení studentka katedry hudební výchovy Venika. Před olomouckým publikem se představila poprvé loni v listopadu na koncertu Hudebního Institutu.

Za svou hudební kariéru má mladá multižánrová zpěvačka už několik samostatných recitálů. Naposledy vystoupila například v Domě pánů z Lipé v Brně. V dubnu si vyzkoušela i koncertování se slovenskou zpěvačkou Kristínou na zámku v Holešově. „Její hudba je jemná, křehká, něžná. Doporučuji její koncert navštívit,“ shrnul lektor Hudebního Institutu Olomouc Filip Tailor.

Koncert začne ve 20 hodin a pořádá jej Hudební Institut ve spolupráci s Jazz Tibet Clubem.

 


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.