Stavba zavřela hlavní vchod pedagogické fakulty

Dostavba pedagogické fakulty.
Vizualizace: Ateliér R
úterý 23. října 2012, 07:19 - Text: (red)

Náhradní vchod z třídy 17. listopadu slouží od včerejška ke vstupu do budovy pedagogické fakulty. V provozu bude až do dokončení Výzkumně vzdělávacího areálu ve dvorním traktu.

I když oznámení o změně vstupu do budovy visí na dveřích už nějakou dobu, stejně včera všichni brali pro jistotu za kliku, aby zjistili, že je zamčeno. „Stavba se nyní musí propojit se starou budovou,“ vysvětlil docent Čestmír Serafín, proděkan pro výstavbu a rozvoj fakulty. Výuka podle něj probíhá podle platného rozvrhu.

„Jsem zvědavá, jak budu stíhat přesuny na přednášku z katedry technické výchovy do prostor speciální pedagogiky. Přece jen je to nyní trochu komplikovanější“ řekla Lucie Zoubková, studentka druhého ročníku pedagogické fakulty.

Dostavba Výzkumně vzdělávacího areálu, která začala loni v květnu, skončí na podzim příštího roku. Nově vytvořený prostor s více než pěti tisíci metry čtverečními bude sloužit výukové i výzkumné činnosti. Součástí nového objektu bude také multifunkční aula s 300 místy.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.