National Rekreology přiblíží život typického rekreologa

Z loňského Rekreflámu.
Foto: archiv katedry rekreologie
neděle 15. března 2015, 08:51 - Text: Martin Višňa

Olomoucký NH hotel bude v poslední večer astronomické zimy, tedy v pátek 20. března, hostit tradiční společenský večer přátel a příznivců katedry rekreologie fakulty tělesné kultury Rekreflám. Jeho 22. ročník zprostředkuje účastníkům pohledy ze života běžného rekreologa. 

„Po vzoru National Geographic jsme se rozhodli vytvořit zpravodajství zaměřující se na obor Rekreologie. Reportáže, které jsme s týmem připravili a stále připravujeme, se proto místo zvířátek a zeměpisných toulek zabývají rekreologem, jeho životem, typickým chováním a okolím, ve kterém se pohybuje nebo by se pohybovat měl,“ uvedla za organizátory Michaela Bartková. 

Dvě reportáže ze života rekreologů jsou nyní již k vidění na internetu, další uvidí návštěvníci v průběhu Rekreflámu, kde je studenti doprovodí živými vstupy a komentáři. Kromě toho se mohou těšit na studentské vystoupení jednotlivých ročníků rekreologie, o hudbu se postará kapela Trigon z Litovle. Připravena je také tombola, v níž na své majitele čekají zajímavé ceny v podobě různých poukázek, dárkových balíčků nebo stříbrného šperku.

Program galavečera rekreologů odstartuje ve 20 hodin, vstup bude možný již úderem 19. hodiny. Vstupenky mohou zájemci zakoupit v menze na Neředíně, každý den od pondělí do čtvrtka vždy od 12 do 14 hodin, přespolní si je mohou rezervovat e-mailem. Cena v předprodeji činí 200 korun, na místě budou lístky o 50 korun dražší. 

Rekreflám organizují studenti třetího ročníku rekreologie na fakultě tělesné kultury, pro pořadatele jde o poslední společnou akci v rámci studia.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.