Andrea Holleyová a Jiří Horký nejlepšími závodníky přeboru

Atletický přebor Univerzity Palackého.
Fotogalerie: Pavel Konečný
pátek 2. května 2014, 11:47 - Text: Pavel Konečný

Sto dvacet jedna závodníků se ve středu utkalo v Atletickém přeboru Univerzity Palackého. Stipendium děkana fakulty tělesné kultury získali běžkyně Andrea Holleyová a diskař Jiří Horký.

„Startovní pole se z devadesáti procent skládalo ze studentů fakulty tělesné kultury, zbylých deset procent byli studenti z přírodovědecké, právnické a lékařské fakulty. Druhou nepočetnou skupinu tvořili atleti z klubů AK Olomouc a AK Šternberk,“ konstatoval ředitel závodu Vítězslav Prukner.

Dvoutisícové stipendium děkana zajistil Holleyové běh na 300 metrů, který zvládla v čase 40,14 sekundy. Stejnou sumou je honorován i nejlepší mužský výkon. Vysloužil si jej Jiří Horký v hodu diskem pokusem dlouhým 51,01 metru.

Přeborníci soutěžili v běžeckých disciplínách na 60, 100, 150, 300, 400 a 1500 metrů, ve skoku dalekém a vysokém, vrhu koulí, hodu diskem a hodu oštěpem.

Kompletní výsledková listina ZDE.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.