Přijďte debatovat s ministryní školství Kateřinou Valachovou!

Ministryně školství Kateřina Valachová si během návštěvy Olomouckého kraje vyčlenila čas i na debatu s vysokoškoláky.
Zdroj: MŠMT
pátek 29. dubna 2016, 12:30 - Text: Martina Šaradínová

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová zavítá ve čtvrtek 5. května během oficiální návštěvy Olomouckého kraje i na přírodovědeckou fakultu. Od 14:10 bude v aule debatovat se studenty a pedagogy zejména o otázkách spojených s chodem vysokých škol.

 "V terénu se lépe dozvím konkrétní potřeby v daných regionech a věřím, že mi poslouží jako inspirace do další práce, včetně připomínek k legislativě, na níž pracujeme," řekla již dříve Valachová.

Členové akademické obce mohou s ministryní hovořit například o kvalitě vysokých škol, uplatnění absolventů na trhu práce, podpoře mezinárodní mobility studentů, podpoře doktorandů a dalších problémech, jež je zajímají. Zájemci mohou zasílat své dotazy předem na martina.saradinova@upol.cz.

Ministryně školství navštíví v tentýž den i základní školu v Dolanech či Gymnázium Čajkovského v Olomouci. Na programu má i jednání s rektorem Jaroslavem Millerem a návštěvu univerzitní sportovní haly.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.