Ministr zemědělství Jurečka bude debatovat s akademiky nejen o politice

Repro: Žurnál UP
pondělí 16. března 2015, 17:28 - Text: (srd)

Ministr zemědělství Marian Jurečka přijede debatovat se studenty i zaměstnanci univerzity. Beseda se uskuteční ve čtvrtek 19. března od 09:30 do 11:00 v aule přírodovědecké fakulty.

Bývalý soukromý zemědělec z nedaleké Rokytnice a absolvent oboru Rostlinolékařství na Mendelově univerzitě v Brně je šéfem rezortu zemědělství od ledna 2014. Skutečně se mu podařilo i během působení ve vrcholné politice udržet zdravý selský rozum, jak sliboval? Na jaký post ve straně hodlá kandidovat na květnovém volebním sjezdu KDU - ČSL ve Zlíně? To jsou jen některé z otázek, které mohou na besedě padnout.

Prostor určitě bude i na odbornější témata, jako je například ochrana půdy, geneticky modifikované organismy či hrozba potravinové krize. Zájemci mohou dotazy pokládat přímo na besedě, kterou bude moderovat děkan přírodovědecké fakulty Ivo Frébort. Dotazy lze ale zasílat i předem na e-mai Martiny Šaradínové.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.