Speciální násadce pro studenty Zubního lékařství a Dentistry

Foto: LF UP
středa 28. ledna 2015, 13:51 - Text: (caf)

Lékařská fakulta ve spolupráci s firmou KaVo připravila pro studenty Zubního lékařství a Dentistry nabídku cenově výhodného setu tří násadců, které jsou v ordinaci praktického zubního lékaře používané při ošetření pacienta pro preparaci zubů.

Sadu tří násadců - dvou kolénkových násadců a nástroje Sonic Flex - mají možnost studenti zakoupit za zvýhodněnou cenu. Současně jsou instruováni o správném postupu ošetřování násadců.

Instrumenty studenti využijí při nácviku praktických dovedností v preklinické i klinické praktické výuce i v nové fantomové učebně, která je jim k dispozici i po vyučovacích hodinách. Aby měli studenti památku na svou alma mater, jsou násadce označeny logem Lékařské fakulty Univerzity Palackého.

Olomoucká lékařská fakulta je díky nabídce dodavatele instrumentů firmy KaVo první lékařskou fakultou v Česku, kde se takový projekt ve prospěch studentů zubního lékařství uskutečnil.

 

 


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.