Nejlepší pedagog filozofické fakulty? Rozhodnou studenti

Ilustrační foto: 123rf
pátek 23. ledna 2015, 14:09 - Text: Milada Hronová

Děkan filozofické fakulty vyhlásil soutěž O nejlepší pedagogický výkon v roce 2014. Navrhnout svého oblíbeného vyučujícího nebo vyučující mohou posluchači prezenční i kombinované formy studia do konce února.

„Pedagogická činnost je nelehká, vyžaduje obrovské úsilí a neustálý rozvoj. Chci kolegy a kolegyně podpořit a v soutěži ocenit ty, kteří jsou v očích studentů nejlepší,“ uvedl děkan Jiří Lach.

Soutěž O nejlepší pedagogický výkon vyhlásil děkan v době každoroční evaluace, která se na fakultě uskutečňuje prostřednictvím informačního systému Stag. Soutěž je určena všem pedagogickým pracovníkům fakulty včetně doktorandů, kteří na fakultě vyučovali v roce 2014.

Děkan ocení šest vyučujících, z nichž tři působili v bakalářském a tři v magisterském stupni. Deset vylosovaných studentů si pak odnese upomínkové předměty filozofické fakulty nebo elektronickou čtečku.

Kandidáty mohou studenti nominovat do konce února na adresách Vodární 6, Křížkovského 10, třída Svobody 26, v Konviktu, Na Hradě nebo na sekretariátě děkana. Slavnostní vyhlášení se uskuteční na přelomu března a dubna.

Více ZDE


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.