Magisterské obory přehledně

Repro: Žurnál UP
pondělí 2. prosince 2013, 07:47 - Text: Milada Hronová

Filozofická fakulta nabízí studentům možnost dozvědět se vše o přijímacím řízení do svých magisterských studijních oborů. Prezentace s názvem Bakalářem… a co dál? se uskuteční ve středu.

„Informace o přijímacím řízení nemusejí být na webových stránkách kateder dostačující, proto jsme se rozhodli poskytnout studentům přehledné a aktuální informace o magisterských oborech na jednom místě,“ uvedla za organizátory posluchačka historie Tereza Lyčková.

Filozofická fakulta nabízí v současné době 61 magisterských studijních oborů. Informace o magisterských studijních programech pro akademický rok 2014/2015 budou rozděleny do čtyř bloků, dvou jazykových, humanitního a společenskovědního.

„Po prezentaci každého z nich chystáme krátkou diskusi, po jejímž skončení budou přednášející k dispozici pro případ konkrétnějších dotazů,“ doplnila Lyčková.

Prezentace magisterských studijních oborů se koná v aule filozofické fakulty ve středu 4. prosince od 13:30.

Podrobnosti ZDE.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.