Filozofická fakulta bude ve středu plná překvapení

Tisícovka krabiček s překvapením zaplní ve středu filozofickou fakultu.
Foto: Milada Hronová
pondělí 15. prosince 2014, 15:10 - Text: Milada Hronová

S prvním předmětem, určeným k prodeji v univerzitním obchodě, se  někteří studenti a zaměstnanci filozofické fakulty budou moci setkat už ve středu. Na různých místech a adresách, kde v současnosti sídlí katedry filozofické fakulty, najdou ti šťastnější krabičku značky Uni Wear City s překvapením.

„Je to dárek filozofické fakulty studentům a zaměstnancům. Kdo krabičku zaznamená, je jeho. Věřím, že až lidé zjistí, co obsahuje, neodmítnou další spolupráci. Už během středy totiž vyhlásíme soutěž, která s obsahem krabičky bude souviset,“ uvedl za fakultu Matěj Dostálek.

Krabičky módní kolekce oblečení Univerzity Palackého Uni Wear City, které vybraní jedinci rozmístí volně po objektech v ulicích Křížkovského, Vodární, třídy Svobody a v Konviktu, jsou prvním produktem určeným pro obchod Univerzity Palackého. Jeho otevření chystá škola během roku 2015. Podle Dostálka jsou už nyní připraveny i trička a mikiny, také hrnky a zápisníky Moleskin. Dvě desítky těchto zápisníků obdrží díky nedávné facebookové soutěže nejoblíbenější pedagogové, zaměstnanci a studenti. Jednoznačně tuto soutěž vyhrála sekretářka katedry žurnalistiky Lea Traplová.

Krabičky s překvapením jsou vyrobeny v tisícovém nákladu a během dneška je zkompletovalo dvacet dobrovolníků „Ráda fakultě vypomůžu. Když se naskytla tato možnost, přijala jsem ji,“ řekla studentka historie Tereza Lyčková. Několik dalších posluchačů k dnešnímu odpolednímu programu přivedla i Jana Ščamburová, studentka žurnalistiky a filmové vědy. „Chceme pomoci, vlastně jsme tady z důvodu lásky k fakultě,“ podotkla i za své spolužáky s úsměvem Ščamburová.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.