Zájemci se mohou hlásit do studentské grantové soutěže

Ilustrační foto: Marek Otava
pondělí 2. prosince 2013, 10:20 - Text: Martina Šaradínová

Studenti doktorského nebo magisterského studia se mohou zapojit do pátého ročníku studentské grantové soutěže Univerzity Palackého, kterou vyhlásil rektor Miroslav Mašláň. Přihlášky lze podávat do 17. ledna příštího roku. Jednotlivé fakulty si zvolily prioritní témata i podmínky včetně finančních limitů.

„Řešitelem projektu je student doktorského studijního programu nebo akademický pracovník univerzity. Dalšími členy řešitelského týmu mohou být studenti doktorského nebo magisterského studijního programu nebo akademičtí, vědečtí, výzkumní a vývojoví pracovníci,“ uvedla Radka Komínková z Projektového servisu. Soutěž je podle ní financována z prostředků ministerstva školství na specifický vysokoškolský výzkum.

Projekty je třeba podat do 17. ledna do 17 hodin pouze elektronicky. Ke každému je nutné přiložit dvě povinné přílohy – popis projektu s plánovanými výzkumnými aktivitami, jejich očekávanými výsledky a časovým harmonogramem a charakteristiku řešitelského týmu s životopisy a dosavadními výsledky jeho členů. Do konce února příštího roku se budou projekty hodnotit, realizace bude zahájena v březnu. Každý řešitel může do soutěže předložit jen jeden projekt.

Podmínky soutěže se liší na jednotlivých fakultách. Ty si stanovily například prioritní témata, délku projektu, finanční limity i doplňkové náklady. Bližší podmínky jsou dostupné ZDE.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.