Víkend ve znamení cestování a gastronomie

Ilustrační foto: Freeimages
úterý 10. února 2015, 17:06 - Text: Pavel Konečný

Pavilon A Výstaviště Flora Olomouc zahájí výstavnickou sezonu tento víkend veletrhem služeb cestovního ruchu a využití volného času Tourism Expo. Otevřeno bude od pátku do neděle od 10 do 18 hodin – poslední den jen do 17 hodin.

„Výstava Tourism Expo si klade za cíl být tou nejlepší příležitostí k prezentaci aktuální nabídky cestovních kanceláří, ubytovacích zařízení, lázní, sanatorií, dopravců, programových agentur, kulturních zařízení či subjektů zaměřených na nabídku sportovního a volnočasového vyžití. Kromě novinek pro dovolené v nadcházející sezoně nebude v nabídce chybět ani pestrý doprovodný program zaměřený vedle cestování na sport a využití volného času,“ uvedla garantka veletrhu Jana Jirovská.

Přednášky jsou letos zaměřeny na Maroko, Patagonii, Peru, Bolívii, Island či Japonsko.

Novinkou bude souběžně probíhající Svatba nanečisto, přehlídka svatebních služeb a módních trendů, která se v předchozích letech konala v Přerově. Hlavním hostem Svatby nanečisto bude Česká miss 2014 Gabriela Franková.

Součástí veletrhu je projekt Ochutnejte Hanou, jenž představuje regionální gastronomii s možností ochutnat jedinečné kulinářské speciality střední Moravy.

Vyvrcholením programu bude opět populární soutěž o nejkrásnější dívku regionu Miss Haná 2015, jejíž finále odstartuje v neděli ve 14 hodin.

Plné vstupné na výstavu Tourism Expo činí 70 korun, zlevněné 50.

Více ZDE.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.