Univerzitní tým volejbalistek začal trénovat

Extraligové utkání minulé sezony. Bronzových Olomoučanek (vlevo) s budoucím mistrem z Prostějova.
Foto: Pavel Konečný
středa 7. srpna 2013, 07:41 - Text: Pavel Konečný

Volejbalistky SK UP Olomouc zahájily společnou přípravu před novým extraligovým ročníkem spolu se šternberským týmem a s novou posilou. Důvodem je účast Olomouce v Evropském poháru.

V dresu Univerzity Palackého se po čase opět ukáže doposud přerovská blokařka Lea Murčinková. „S ní bychom měli mít opět výraznou výškovou převahu nad většinou soupeřek,“ poznamenal na adresu 194 centimetrů vysoké členky širšího kádru slovenské reprezentace předseda olomouckého klubu Jiří Zemánek. V poháru by si přál hladký průchod přes úvodní kola.

Osvědčený model společné letní přípravy se Šternberkem zahrnují běh, posilovnu, bazén, ale i kolečkové brusle a cyklistiku. Ale především volejbal.

První zářijový víkend pak volejbalistky čeká tradiční turnaj O pohár rektora Univerzity Palackého a ve druhé polovině září turnaje v Bělorusku a v italském Sanremu.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.