Studentský turnaj v bowlingu

Téměř tři desítky studentů se zúčastnily turnaje v bowlingu.
Foto: Josef Kaštil
středa 30. března 2016, 09:38

Ve čtvrtek 23. března se v BEST - sportcentru konal Studentský bowlingový turnaj. Ukázalo se, že mezi studenty je velké množství nadšenců tohoto sportu, a tak se nakonec do turnaje přihlásila necelá třicítka hráčů.

Nad turnajem převzal záštitu sám rektor Univerzity Palackého, Jaroslav Miller, který je též vášnivým hráčem bowlingu. Přední místa s nejvyššími počty bodů obsadili převážně studenti fakulty tělesné kultury. „Jsem rád, že jsem si po dlouhé době mohl opět zasoutěžit v tomto sportu a mile mě překvapilo, že byl turnaj vcelku vyrovnaný,“ prohlásil vítěz Jakub Sítník, student oboru rekreologie.

„Je skvělé, jak UP podporuje mimostudijní aktivity studentů. Spousta mladých lidí totiž nechce trávit volný čas jen v hospodě u piva. A dnešní turnaj je toho jen důkazem. Pevně věřím, že podobných akcí bude vznikat do budoucna co nejvíc,“ prohlásil Tomáš Dutszak, jeden z účastníků a zároveň organizátor turnaje.

Podle ohlasů studentů se bowlingový turnaj velmi povedl a mezi všemi panovala velká spokojenost. Každý z hráčů odcházel nejen s pocitem příjemně prožitého večera, ale také s drobnými cenami, které do turnaje věnoval BEST – sportcentrum,  UPoint a rektorát.

Josef Kaštil, místopředseda AS UP


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.