Studentská Doga změnila provozovatele a stala se nekuřáckou

Repro: Žurnál UP
středa 2. března 2016, 10:30 - Text: Milada Hronová

Oblíbená pivnice Doga v areálu vysokoškolských kolejí na Envelopě má nového provozovatele. Výběrové řízení vyhrála firma RK Invest. Při zachování konceptu „Excelent Urban Pub“ se stala nekuřáckým podnikem.

 „Myslím, že řada dřívějších návštěvníků Dogy oceňovala nabídku tankového piva. Chtěl bych proto zdůraznit, že nový provozovatel pokračuje v kontinuitě osvědčeného konceptu „Excelent Urban Pub“ pivovaru Plzeňský Prazdroj a tankové pivo Excelent 11° i nadále nabízí za velmi příjemnou cenu,“ řekl Josef Suchánek, ředitel Správy, kolejí a menz Univerzity Palackého. „Excelent Urban Pub“ představuje nový typ městské hospody, která je charakteristická specifickým designem interiéru. Streetartové umění je viditelné nejen na nástěnných obrazech, ale i na každém stole s unikátním motivem, zajímavé jsou i nasvícené pivní tanky při vstupu do restaurace.

Studentská pivnice Doga sídlí přímo v budově kolejí J. L. Fischera. Provozovatel částečně zrekonstruoval sociální zázemí a nově vybavil kuchyň. „Všechny dosavadní investiční akce jsou provedeny ve vysokém standardu.  Personál kuchyně je dnes schopen poskytnout plný servis včetně teplé i studené kuchyně a rautů,“ dodal Josef Suchánek.

V současném menu Dogy návštěvník nově najde chipsy vlastní výroby s dipem i rozšířenou nabídku hamburgerů. „Hodnocení ´nové´  Dogy je samozřejmě na zákaznících, to znamená studentech, zaměstnancích univerzity i ostatních. Jejich názor je důležitý i pro SKM UP. Budu velmi rád za jakoukoliv zpětnou vazbu, která se k nám dostane,“ dodal Josef Suchánek. 


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.