Studenti, zachraňte svět

Repro: Žurnál UP
neděle 20. října 2013, 11:02 - Text: Kateřina Černohorská

Do řešení sociálních a enviromentálních problémů se mohou poprvé zapojit i studenti ve výzvě Global Cooperative Challenge (GC2). Studentské týmy o minimálně dvou členech s inovativními myšlenkami si mohou podat přihlášku do 15. prosince.

Global Cooperative Challenge organizuje Globální aliance pro vzdělávání v oblasti managementu (CEMS) ve spolupráci se skupinou SENStation. Dvaceti nejslibnějším projektům přidělí organizátoři vedoucí z partnerských organizací. Na počátku ledna by měly týmy pod vedením svých koučů začít spolupracovat na projektu.

Po čtyřech měsících budou komunity volit osm nejlepších nápadů, které ze společné práce vzešly. Poté získají možnost měsíčního financování pilotního projektu.

Kromě možnosti seznámit se se studenty z celého světa mají mladí lidé možnost přivonět k vedení společnosti a přijít na to, jak se pohybovat ve světě businessu.

Více informací a přihlášky jsou k nalezení ZDE.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.