Studenti mohou soutěžit o Cenu rektora

Studenti mohou získat za své práce ocenění od rektora univerzity.
Foto: Pavel Konečný
úterý 8. prosince 2015, 14:00 - Text: Ivana Pustějovská

Už jen necelé dva týdny mají studenti na to, aby přihlásili své bakalářské nebo magisterské práce do soutěže o Cenu rektora UP. Pátek 18. prosince je posledním dnem, kdy je možné poslat přihlášku, a ucházet se tak o cenu za nejlepší vědeckou nebo uměleckou práci.

Práce za akademický rok 2014/2015 bude posuzovat komise složená ze zástupců fakult. Ty nejlepší navrhne rektorovi na ocenění. „Za vítězné práce získají studenti finanční odměnu až tři tisíce korun,“ řekla Eva Blažková z Konferenčního servisu UP.

Do soutěže je potřeba odevzdat dva exempláře diplomové nebo bakalářské práce spolu s vyplněnou přihláškou. „V případě sportovních cen stačí za jednotlivce či kolektiv vyplnit elektronický formulář,“ připomíná Eva Blažková.

V minulém ročníku ocenil rektor Jaroslav Miller 24 studentských vědeckých a uměleckých prací. Dalších 11 cen obdrželi studenti za své sportovní výkony.

Potřebné formuláře a podrobnosti ZDE.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.