Setkání zaměstnanců FF UP v parkánových zahradách

čtvrtek 11. června 2015, 15:00 - Text: (Redakční pošta)

Neklamným znamením, že se blíží prázdniny, bylo včerejší setkání zaměstnanců FF UP s rodinnými příslušníky. Proběhlo v parkánových zahradách za budovami Křížkovského 12 a 14 v tradičně uvolněné atmosféře. Letos navíc v sousedství nově zrekonstruovaných budov, bývalých kanovnických domů. Vůně grilovaných pokrmů se mísila s veselým výskotem a hemžením těch nejmenších. Všichni přítomní měli možnost poznat mnohé své kolegy i v rodičovských rolích. Děti opětovně nejvíce přitahovaly vodní fontánky a buxusové plůtky coby výborné překážkové dráhy ke sportovním výkonům. Dospělí využili a snad i ocenili možnost neformálních mezioborových i mezigeneračních diskuzí a dobré nápoje.

Zároveň patří poděkování panu Miloslavu Maťátkovi, zahradníkovi FF UP i jeho kolegům z údržby fakulty i rektorátu za téměř celoroční péči o tento unikátní prostor. A tím možnosti jeho využívání širokou veřejností.

Ing. Jiřina Menšíková
tajemnice fakulty


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.