Sedm slov a tři odpovědi!

Ilustrační foto: iTouch
úterý 1. října 2013, 10:03 - Text: redakce Žurnálu

Vytvoř větu ze 7 slov, odpověz na 3 otázky a iPad je tvůj.

SOUTĚŽ! Po sedm dní bude ve zprávách Žurnálu Online vždy jedno slovo zvýrazněno. Problém je v tom, že nebudete vědět, ve které zprávě (pokud si nepřečtete nápovědu na Facebooku Žurnálu).

Z těchto sedmi zvýrazněných slov složíte smysluplnou větu. Napíšete ji na papír a donesete ve středu 9. října do stánku chill out zóny iTouch na Žižkově náměstí před pedagogickou fakultou. Samozřejmě se nezapomeňte z druhé strany podepsat a napsat číslo své ISIC karty.

Číslo karty

Číslo ISIC pro vás bude důležité. Přihlásíte se jím na stránky www.itouchyou.cz/upol kde odpovíte na tři otázky. Kartou ISIC se ve stánku v případě výhry také musíte prokázat.

Kdo složí větu a předtím již odpověděl na tři otázky, má šanci uspět. Pokud bude sám, je iPad jeho. Bude-li více správně složených vět, bude se iPad losovat mezi přítomnými ve středu 9. října v 15 hodin. Podmínkou je, že po odevzdání sestavené věty nesmí dotyčný odejít z blízkosti místa losování. Pokud se nedostaví po vyvolání, bude losováno znovu.

Soutěž Žurnálu Online o iPad je součástí originální kampaně, kterou chystá nová prodejna iTouch (Apple Premium Reseller). Ta bude slavnostně otevřena 18. října v nákupní Galerii Šantovka. Právě tam si pak vítěz vyzvedne svůj černý iPad Mini wi-fi 16GB.

Deset tisíc jablek

Během kampaně bude Olomouc zaplavena deseti tisíci originálními baleními s jablky, která budou zvát na slavnostní otevření nové prodejny iTouch.

Studentské chill out zóny otevřou své pomyslné brány ve dnech 8. a 9. října a nabídnou spoustu vychytávek. Free Wi-Fi, kreativní videocontest, občerstvení a také fotostěna, budou ideální výplní volného času. Připraven bude i školený personál, který ukáže, jak vyždímat z Apple produktů úplné maximum a jak jej efektivně použít ke studiu i zábavě. O soutěže nebude nouze.

Přijdete-li jablíčku na chuť, můžete svůj zájem dále rozvíjet i v průběhu druhého kola chill out zón pro veřejnost ve dnech 15.–16. října na náměstí Národních hrdinů. Kampaň na podporu slavnostního otevření bude obohacena o Apple Evolution, tedy výstavu, která bude zahrnovat ty nejstarší produkty, které kdy Apple vydal.

Výstava, vyhlášení soutěží a samozřejmě široké portfolio současných výrobků bude čekat na každého 18. října v Šantovce.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.