Rektor popřál zaměstnancům vše dobré v novém roce

Rektor dnes pozval zaměstnance na novoroční přípitek.
Fotogalerie: Milada Hronová
pondělí 4. ledna 2016, 13:35 - Text: (red)

Rektor popřál zaměstnancům Univerzity Palackého, ať se jim v roce 2016 daří. „Přeju vám všem pohodový a klidný rok a především hodně zdraví,“ řekl dnes na novoročním setkání v prostorách rektorátu Jaroslav Miller.

Rektor Jaroslav Miller na setkání především poděkoval všem zaměstnancům za práci, kterou pro Univerzitu Palackého vykonali v právě skončeném roce.

Škola má na svém kontě za rok 2015 řadu úspěchů, a to jak v pedagogické, tak ve vědecké a studentské oblasti. Univerzitě Palackého se také podařilo uspět v mezinárodní konkurenci vysokých škol a prosadit se v prestižních hodnoceních. „Věřím, že v tomto trendu budeme pokračovat i letos,“ řekl rektor.

V roce 2016 čeká univerzitu i řada nových administrativních činností. „Bude to složité, protože se budeme muset vypořádat s řadou nových nařízení. Nepochybuji ale o tom, že to zvládneme,“ dodal rektor.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.