Přihoďte ve Školní burze zážitků, podpořte dětský domov a jděte na squash s rektorem

Olomoucký majáles nabízí i virtuální aukci zážitků.
Repro: Žurnál UP
pondělí 2. května 2016, 08:49

Pro letošní ročník Olomouckého majálesu organizátoři připravili kromě rekordního počtu bodů v programu, impozantního krále a zahraničního headlinera držícího UK Music Video Awards také virtuální svět aukcí, u kterého nesmíte chybět. Stačí rozbít prasátko, sebrat odvahu a kino, káva, squash, římské lázně i spousta dalších zážitků s rektorem, docentem, univerzitním grafikem nebo vytouženou magistrou můžou být tvoje!

Projekt se koná pod záštitou Olomouckého majálesu a můžeme se těšit na opravdové libůstky nejen napříč katedrami, ale i vedením nebo oddělením komunikace a designu UP. „Burza zážitků je dobročinná akce, která má zapojit studentstvo do nadační sbírky pro Dětský domov Olomouc, a na oplátku jim nabídne něco neopakovatelného, do čeho se rozhodně vyplatí investovat,“ uvádí zástupce hlavního koordinátora Olomouckého majálesu Jana Hübschmanová.
Dražba se uskuteční na Facebooku Olomouckého majálesu prostřednictvím speciální události, která nabídne výčet všech zúčastněných osobností a poodhalí jednotlivé zážitky. Systém je jednoduchý, pokud vás nějaká aktivita okouzlí, nedá vám spát nějaký nápad, nebo prostě hoříte zvědavostí, stačí pod nabízeným zážitkem napsat do komentářů zvolenou částku a hlídat, aby vás nikdo neposunul za svá záda. Pokud se tak stane, měli byste ihned reagovat a v novém komentáři dotyčného soka přeplatit. Konkurence bude vysoká, proto je potřeba aukci bedlivě sledovat!

Počáteční cena je stanovena na 200 korun, tou to však rozhodně nekončí. Příležitost hrát v kapele s docentem? Squash s rektorem? Výlet, fitness, rozmluva v baru, večeře a další speciality si zaslouží pozornost a ještě se stanete hrdiny pro desítky dětí z Dětského domova Olomouc. Po dobu konání zážitku pak už necháte peněženku v kabelce nebo kalhotách, neboť se o vše postará jeho garant a vy se necháte hostit, hýčkat nebo budete moci předvést své hudební, sportovní i rétorické kvality.

Akce se uskuteční během majálesového veselí, tedy ve dnech od 2. – 7. května. Počátek jednotlivých aukcí je stanoven vždy na 00:00 hodin a budou ukončovány vždy ve 23:59 téhož dne. Není tedy radno zahálet, nebo vám zbydou oči pro pláč a na večeři půjdete sami. Pakliže ukážete ostré lokty ve facebookové aukční síni a vaše nabídnutá částka bude po skončení dané dražby tou nejvyšší, můžete se těšit na zvolený zážitek, který dotyčná osoba připraví v následujících měsících. Částku pak nejpozději do 3 dnů zašlete na transparentní účet: 2500974169/2010 společně s vašimi osobními údaji a do zprávy pro příjemce zadáte název zážitku, jméno a příjemní. „Pokud se tak nestane, kontaktujeme v pořadí druhého nejšlechetnějšího zájemce, takže případní poražení nemusí nutně klesat na mysli," dodává Hübschmanová.

Virtuální dražba zážitků napříč všemi fakultami se na půdě UP uskuteční vůbec poprvé
v historii. Nejenže celá akce připomíná solidárnost studentů, ale zároveň jim zařídí zřejmě neopakovatelnou možnost netradičního setkání s osobnostmi napříč univerzitou. A jaké to přesně budou? Nechte se překvapit a sledujte facebookové i webové stránky Olomouckého majálesu.

Jan Verner


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.