Podzimní stáž v Bruselu

Brusel.
Ilustrační foto: OK4EU
středa 13. května 2015, 11:07 - Text: Pavel Konečný

Zastoupení Olomouckého kraje při Evropské unii v Bruselu (OK4EU) nabízí studentům Univerzity Palackého pracovní stáž ve své bruselské kanceláři. Hlásit se mohou studenti magisterského studia oborů Politologie, Evropská studia a mezinárodní vztahy, Mezinárodní rozvojová studia, Žurnalistika či Právo.

„Sdružení v Bruselu aktivně vyhledává možnosti pracovních stáží pro absolventy z regionu, patří k nim již tradičně i stáž na Zastoupení Olomouckého kraje při Evropské unii. Studenti získají cenné zkušenosti, zdokonalí se v cizích jazycích, osamostatní se a budou mít nepochybně snazší cestu do zaměstnání po ukončení studia,“ uvedl náměstek hejtmana Michael Fischer.

Během pobytu v Bruselu bude student zapojen do všech aktivit kanceláře, získá přehled o činnosti a úkolech regionálního zastoupení, zúčastní se seminářů, konferencí a informačních dnů v evropských institucích, bude pomáhat při přípravě prezentačních akcí.

Pracovní stáž začne v září a bude trvat pět měsíců. V současné době na bruselské stáži Jakub Hudeček z přírodovědecké fakulty.

Přihlášku, která bude obsahovat životopis a stručný motivační dopis v angličtině mohou zájemci o stáž posílat do 29. května přes systém Intlag.

Více informací ZDE.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.