Pevnost poznání hostila setkání zaměstnanců přírodovědecké fakulty

Přírodovědci se loučili s akademickým rokem.
Foto: Denisa Pavelková
čtvrtek 23. června 2016, 16:58 - Text: (čiž)

Na chvíli se zastavit, pobavit se s kolegy a s přáteli a symbolicky uzavřít letošní akademický rok mohly dnes více než dvě stovky zaměstnanců a doktorandů Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého. Tradiční Posemestrální posezení se konalo v Pevnosti poznání.

Na pořadu dne tak tentokrát výjimečně nebyla věda a výzkum, ale zábava a dobré jídlo a pití - od turnaje v pétanque přes ochutnávky veganských specialit až po vystoupení nefalšované „pop-vědecké“ kapely 3+n.          

„Z úžasného prostředí rekonstruovaného dělostřeleckého skladu a přilehlého areálu Korunní pevnosti, které v posledních měsících prošlo významnou rekultivací, se stala nádherná relaxační zóna. Jsem nesmírně rád, že ji mimo širší veřejnosti využívají především zaměstnanci přírodovědecké fakulty, ke které se Pevnost poznání hrdě hlásí,“ shrnuje ředitel Centra popularizace vědy a výzkumu Přírodovědecké fakulty UP Matěj Dostálek.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.