Pětikilometrová trasa obarví trička. Pro studenty se slevou

Běh Barvám neutečeš vytvoří běžcům v cíli jedinečná trika.
Ilustrační foto: BP Action
sobota 11. dubna 2015, 09:04 - Text: Pavel Konečný

Do Olomouce míří nejbarevnější rodinný běh. Pětikilometrová trať běhu nazvaného Barvám neutečeš přinese nezapomenutelný zážitek. Studenti Univerzity Palackého, kteří se zaregistrují do 19. dubna, mohou počítat se slevou na startovném.

Ze startu vyběhnou všichni registrovaní běžci v bílém, na každém kilometru trasy na ně budou sypači házet syté duhové práškové barvy. Ty jsou hygienicky nezávadné, vyrobené z kukuřičného škrobu a potravinářského barviva.

„Netrapte se tím, za jaký čas trať zaběhnete. V závodě neexistuje konkurenční prostředí, měření času či věkové limity. Stačí jediné, vyrazit na trasu dlouhou pět kilometrů během či chůzí a nechat se při tom zasypat barvami,“ uvedl Ondřej Martínek z univerzitního oddělení komunikace.

Barvám neutečeš není klasický závod. „Je to synonymum pro radost ze života, pro schopnost si ji užít, pro příjemně strávené odpoledne, které prožijete s lidmi připravenými vypustit všechny starosti a povinnosti a užít si duhově barevnou zábavu," prohlásil pořadatel Antonín Pospíchal z BP Action.

Běh se uskuteční v sobotu 2. května od 13 hodin na Výstavišti Flora Olomouc. Registrace probíhá online, na webových stránkách www.barvamneuteces.cz. Na všechny přihlášené běžce čeká startovní balíček obsahující tričko, sáček se sypkými barvami, náramek, brýle, startovní číslo a další drobná překvapení. Na trati bude navíc pro účastníky připravené občerstvení.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.