Pavel Kysilka bude mluvit o digitální revoluci

Generální ředitel České spořitelny Pavel Kysilka.
Foto: Česká spořitelna
středa 14. října 2015, 15:00 - Text: ipu

O digitální revoluci, o virtuálním světě i o tom, jak my sami reagujeme na změny, které před nás staví nejmodernější technologie, bude ve čtvrtek v Pevnosti poznání mluvit generální ředitel České spořitelny Pavel Kysilka. Přednášku pro všechny zájemce připravilo Studentské kariérní a poradenské centrum.

Pavel Kysilka nazval své vystoupení pro studenty i akademiky 6D revoluce. Zamýšlet se bude mimo jiné nad tím, nakolik digitální revoluce změní všechny obory lidské činnosti od finančnictví až po zdravotnictví a jak bude lidstvo hledat odpovědi na mnohé otázky týkající se individuálního lidského života a společnosti - jako je soukromí, vlastnění, zaměstnávání, bezpečnost, regulace. „Na přednášku se osobně velice těším. Nedávno jsem s Pavlem Kysilkou četla na dané téma rozhovor a myslím, že to bude velice zajímavé setkání se zajímavou osobností. Jsem moc ráda, že jsme takovou ,štiku‘  ulovili,“ řekla vedoucí Studentského kariérního a poradenského centra Jitka Janečková Moťková.

Přednáška je 15. října ve 14 hodin v Laudonově sále v Pevnosti poznání.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.