Pátek: cyklovyjížďka na Poděbrady za Nespoutaným Djangem

Repro: Žurnál UP
čtvrtek 24. července 2014, 14:47 - Text: Pavel Konečný

Na vlastním či vypůjčeném kole se můžete v pátek vydat na přírodní koupaliště Poděbrady. Pastiche Filmz a projekty Zaparkuj, UP Bike a Rekola připravili promítání filmu Nespoutaný Django Quentina Tarantina a kytarový koncert Steva Becka a Iva Běhana.

Společný odjezd je v 17 hodin z plochy vedle plaveckého stadionu, kde dříve stávalo letadlo. „Každý, kdo s námi cyklojízdu pojede, dostane poukaz na nealkoholický drink zdarma, který si může vyzvednout téhož večera v budově občerstvení na Poděbradech,“ uvedla za pořadatele Nela Klajbanová.

Koncert Becka a Běhana začíná v 19 hodin. „Dva kamarádi, dvě kytary, vlastní písně a covery Damiena Rice, Vana Morrisona nebo Johna Mayera,“ naznačila Klajbanová.

Projekce na terase je na programu ve 21:30. Snímek Quentina Tarantina Nespoutaný Django o černém otrokovi, který se těsně před Občanskou válkou vydává hledat ztracenou lásku, bude uveden v angličtině s českými titulky.

Pokud máte v plánu zapůjčení kola, zašlete rezervační email ve tvaru: jméno, příjmení, rodné číslo, telefon na adresu connect.olomouc@gmail.com. Do předmětu uveďte Rekolo na cyklojízdu.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.