Nejlepší životopis? Dá se získat na CV Fashion Week

Zástupkyně Studentského kariérního a poradenského centra na konferenci WorCo 2015.
Foto: Petr Holouš
středa 3. června 2015, 08:39 - Text: Pavel Konečný

Pomoc a radu při zpracování strukturovaného životopisu nabízí na CV Fashion Week od 8. do 12. června Studentské kariérní a poradenské centrum Univerzity Palackého.

„Studenti i čerství absolventi budou mít možnost zkonzultovat náležitosti jejich strukturovaného životopisu s odborným poradcem a přizpůsobit dokument tak, aby potenciálního zaměstnavatele zaujal,“ řekla vedoucí centra Jitka Janečková Moťková.

Během CV Fashion Week pomohou odborníci s úpravou životopisu nebo jeho doplněním o potřebné informace. „Společně můžeme také vytvořit nový životopis a v případě zájmu  počítáme také s vytvořením fotografie,“ uvedla koordinátorka centra Katrin Baníková.

Všechny konzultace jsou individuální. Zájemci by se proto měli objednat předem na e-mailu Katrin Baníkové, kde by na sebe měli uvést telefonický kontakt. Koordinátorka jim zavolá a domluví konkrétní termín individuální konzultace v rozmezí jednoho týdne.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.