Na hradecké univerzitě se sejdou ekonomové

Ilustrační Foto: Freeimages
neděle 1. února 2015, 12:57 - Text: Jana Opočenská

Aktuální ekonomické otázky, které se týkají i obyčejných lidí, budou probírat odborníci z Česka, Slovenska, Polska či Bulharska na třináctém ročníku Hradeckých ekonomických dnů. Ty se uskuteční na Fakultě informatiky Univerzity Hradec Králové 3. a 4. února.

Zajímavým hostem letošního ročníku bude například ředitel samostatného odboru finanční stability České národní banky Jan Frait, který vystoupí hned první den konference s přednáškou na téma regulací bankovního sektoru. Pozvání přijala také Zuzana Ceralová, prezidentka společnosti Petrof.

„Setkání účastníků napomáhá navazování osobních kontaktů důležitých pro předkládání společných výzkumných projektů. Program pak dává prostor pro prezentaci i publikování mladých pedagogů. To vše splňuje i letošní ročník konference,“ uvedla Jaroslava Dittrichová, vedoucí katedry ekonomie a členka organizačního a programového výboru konference.

Cílem konference je prezentace výsledků vědeckovýzkumné činnosti v ekonomii, podnikové ekonomice a managementu a především vytvoření základny pro setkávání odborníků blízkých oborů.

O tom, že si Hradecké ekonomické dny vybudovaly vysokou důvěru u odborné veřejnosti, svědčí i to, že byl její sborník v minulých letech zařazen do databáze CPCI (Conference Proceedings Citation Index) na Web of Science.

https://www.uhk.cz/cs-CZ/UHK/Zpravy/Tiskove-zpravy/Hradecke-ekonomicke-dny-lakaji-kvalitni-ekonomy-i

 

 


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.