Mora ukázala dres

Autogramiáda hokejistů HC Olomouc v obchodním centru.
Foto: Stanislav Heloňa, Deník
pátek 5. září 2014, 13:40 - Text: (caf)

Nového generálního partnera získali olomoučtí hokejisté. V extralize, kam se letos vracejí po 17 letech, budou nosit na dresech logo Go4Games.

Značka z oblasti loterijního a zábavního průmyslu, kterou provozuje akciová společnost Endl+K, bude zdobit také hrací plochu olomouckého zimního stadionu. Informaci přinesl Olomoucký deník.

„Smlouvu jsme podepsali minulý týden. Je na jednu sezonu, ale s příslibem dlouhodobé podpory. Co se výše plnění týče, tak mohu jen prozradit, že se bavíme o několika milionech korun,“ řekl Deníku marketingový manažer HC Olomouc Mario Cartelli (na snímku).

Někdejší reprezentační obránce však zároveň připustil, že podpora značky Go4Games bude do velké míry záviset na výsledku chystaného referenda o zákazu hazardu ve městě.

„Samozřejmě, pokud by došlo k zákazu tohoto byznysu v Olomouci, došlo by i k ukončení podpory olomouckého hokeje. To si můžeme říct na rovinu. Stejně jako jiných sportů, protože Go4Games je partnerem fotbalové Sigmy i Holice, volejbalu, či házené," nezastíral Cartelli.

Podle Cartellio by provoz klubu bez podpory Go4Games byl citelně poznamenán.

Hráči HC Olomouc, přezdívaného Mora, uspořádali po představení dresu před blížícím se startem extraligy autogramiádu.

První zápas odehraje Mora na domácím ledě hned v úvodním kole nového ročníku. V pátek 12. září přivítá olomoucký klub pražskou Slavii.

 

 

 


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.