Laibach: soutěž o dvě vstupenky

Laibach.
Repro: Žurnál UP
úterý 8. dubna 2014, 15:27 - Text: (brz)

Po delší odmlce vydala slovinská legenda Laibach nové album. O poznání elektroničtější. Pokud ho chcete slyšet ve čtvrtek 17. dubna v S-Cube na živo, stačí odpovědět na soutěžní otázku Žurnálu:

Jaký název nese nové album?

Odpovězte e-mailem do neděle 13. dubna na adresu zurnal@upol.cz s předmětem Soutěž. Nezapomeňte na sebe nechat i telefonický kontakt, abychom vylosovaného výherce mohli včas informovat.

Skupina Laibach vznikla v roce 1980. Po pěti letech bojů s totalitní cenzurou v jejich domovině, které vyústily v zákaz činnosti skupiny po celém území tehdejší Jugoslávie, nabyli vydavatelské svobody v zahraničí. V roce 1985 jim v Hamburku vyšlo album Rekapitulacija a o rok později v Anglii deska Nova Akropola. Skutečný průlom však vyvolala až deska Opus dei z jara 1987, kterou zaštítilo britské vydavatelství Mute a následující nahrávka Sympathy For The Devil z roku 1989, se kterou se Laibach rozjeli na rozsáhlé turné po Evropě a Spojených státech. Nálepka kontroverzní kapely, skvělé coververze, svébytná industriální hudba, zajímavá pódiová show, odvážné multimediální projekty… to vše způsobilo, že si svět Laibach záhy zamiloval a miluje dodnes. Velké přízni se skupina těší také u českého publika, před kterým koncertovala naposledy v roce 2012 v Paláci Akropolis.

Vstupenky jsou v předprodeji v Bounty Rock Cafe a v Galerii Caesar za 690 korun, nebo v síti Ticketstream za 750 korun. Vstupné na místě v S-Cube činí 790 korun. Koncert pořádá Bounty Rock Cafe Promotion.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.