Konferenční servis – znovuobjevovaný pomocník

Ilustrační foto: Vojtěch Duda
pondělí 22. června 2015, 08:36 - Text: Pavel Konečný

Nový dech nabral pod vedením Evy Blažkové Konferenční servis. Univerzitní jednotka poskytuje služby a zázemí všem akademikům, kteří pořádají konference, slavnostní akty či jiná pracovní setkání.

„Chtěla jsem rozšířit nabídku služeb tak, aby přesáhla opakující se konference. Konferenční servis je pro celou akademickou obec garantem profesionálně realizovaných eventů,“ vysvětlila ředitelka Blažková. Ve svých vizích jde ještě dále, chce, aby Konferenční servis společně s městem a krajem podporoval kongresovou turistiku.

Že by Konferenční servis mohl být nepostradatelnou součástí univerzity, naznačují i jeho nové webové stránky. Nabízí nejen komplexní realizace akcí, ale i dílčí aktivity v podobě zajištění propagačních materiálů univerzity za zvýhodněné ceny, moderátorů nebo ubytování, zapůjčení inventáře, techniky. „V jednání je i zajištění univerzitního guest servisu. Ten by měl nabízet jednotný, kvalitní a funkční systém pro vítání a hostování zahraničních návštěv,“ uvedla Blažková.

Služby Konferenčního servisu hodlá jeho ředitelka propagovat i osobně. „Chci přijít s novou nabídkou pro koordinátory projektů a ušetřit jim hromadu administrativy i starosti s přípravou konferencí,“ naznačila Blažková. Nabídnout chce i s výhodnější ceny pro ubytování přednášejících nebo ceny za pronájem prostor. „Máme nakontaktovány také přepravní a cateringové společnosti a další dodavatele, jejichž prostřednictvím získáváme nižší ceny,“ vysvětlila Blažková.

Konferenční servis v novém kabátu představuje profesionální tým, ale také praxí ověřené externí asistentky.

Více informací ZDE.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.