Klubem rváčů zahájí Pastiche Filmz ve středu letní sezónu

Repro: Žurnál UP
úterý 16. června 2015, 18:39 - Text: (caf)

Tým Pastiche Filmz připravil sérii letních projekcí pod širým nebem, které se budou pravidelně každé dva týdny konat ve spolupráci s projektem Zaparkuj na zelených místech v Olomouci. Zážitek letního kina Pastiche Filmz umocní výběrem filmů s ohledem na specifickou atmosféru místa.

Zahajovací projekcí bude kultovní snímek devadesátých let Klub rváčů, který promítneme ve středu 17. června ve 21:30 ve Smetanových sadech u altánu.

Klub rváčů je místo s přísnými pravidly, které navštěvuje Jack (Brad Pitt) se stereotypním životním stylem a vážnou nespavostí. Jeho život se změní v momentě, kdy potká nekompromisního Tylera Durdena (Edward Norton), který ho provede temným světem a zasvětí do velké vášně ㅡ pořádně se rvát.

Film bude uveden v originálním znění s českými titulky.

O čtrnáct dní později 1. července představí Pastiche Filmz v Bezručových sadech oscarový film Chlapectví.

Každou druhou středu se uskuteční projekce v jednom z olomouckých parků, kde si diváci mohou zapůjčit deky na posezení. Poblíž bude vždy stánek s nápoji. Během letních prázdnin se budou konat také pravidelné projekce na přírodním koupališti Poděbrady.

Více ZDE.

 

 

 


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.