Darujte, co můžete postrádat, podpoříte svatokopecký hospic

Repro: Žurnál UP
pondělí 13. října 2014, 09:12 - Text: Velena Mazochová

Oblečení, módní nebo bytové doplňky, knihy, hry, hračky, nádobí a další použitelné zboží mohou lidé přinášet od 14. října na cyrilometodějskou teologickou fakultu, která na závěr listopadu připravuje Dobročinný bleší trh. Jeho výtěžek bude věnován Hospici na Svatém Kopečku.

Příjem darovaných věcí, které ještě mohou udělat radost či službu, bude zahájen v úterý a potrvá až do 19. listopadu. Věci v prodejném a čistém stavu se přijímají vždy v úterky od 15 do 17,30 hodin a středy od 13 do 16 hodin v místnosti za vrátnicí v přízemí teologické fakulty.

Z výtěžku budou zakoupeny polohovací pomůcky k lůžkům pro nevyléčitelně nemocné pacienty svatokopeckého hospice. „Bylo by potřeba dvou druhů pomůcek po šesti kusech přibližně za čtyřicet tři tisíce korun,“ upřesnila Kateřina Hamplová z teologické fakulty.

Dobročinný bleší trh se uskuteční v prostorách cyrilometodějské teologické fakulty ve dnech 27. a 28. listopadu od 10 do 18 hodin.

Informace a kontakt ZDE.

 

 


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.