Ceny rektora: Poslední výzva

Ilustrace: Žurnál UP
pondělí 9. prosince 2013, 15:31 - Text: (caf)

Úterý 10. prosince je posledním dnem, kdy se lze přihlásit do soutěže o Cenu rektora UP za nejlepší vědeckou nebo uměleckou práci studentů bakalářských a magisterských studijních programů.

„Je to den, kdy stačí elektronicky odeslat vyplněnou přihlášku a fotografie, termín pro odevzdání výtisků práce a posudků lze poté domluvit individuálně,“ uvedla Eva Blažková, která má organizaci soutěže na starosti. Přihlášky se zasílají na její e-mail: eva.blazkova@upol.cz.

Studenti získají za nejlepší práce odměnu až dva tisíce korun. Práce za akademický rok 2012/2013 bude posuzovat komise složená ze zástupců všech fakult. Ty nejlepší navrhne rektorovi k ocenění.

Do soutěže se odevzdávají dva exempláře. V případě sportovních cen stačí za jednotlivce či kolektiv vyplnit elektronický formulář.

V předchozím ročníku ocenil rektor Miroslav Mašláň 46 studentských vědeckých nebo uměleckých prací. Dalších 23 cen obdrželi studenti za své sportovní výkony.

Potřebné formuláře a podrobnosti jsou k dispozici ZDE


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.