Business Camp nabídne špičkové experty

Loňský Business Camp.
Foto: VTP
čtvrtek 4. září 2014, 09:47 - Text: Martina Šaradínová

Největší konference o podnikání v Olomouci představí důležité informace ze světa byznysu od předních českých expertů. Smyslem konference UP Business Camp 2014 je pomoci cestě za úspěšným podnikáním. Dne 18. října ji pořádá Vědeckotechnický park.

Letošní konference navazuje na loňský úspěšný ročník. „Chceme potvrdit, že je to akce, která svým rozsahem a kvalitou přednášejících nemá v Olomouci konkurenci,“ uvedl ředitel Vědeckotechnického parku Jiří Herinek.

Podtitul konference zní: Přijďte se inspirovat osobnostmi, které v Olomouci běžně neuvidíte! Mezi přednášejícími bude i poradce ministra financí Aleš Michl, který je podle časopisu Profit nejtvořivější český ekonom a analytik. Ve svém vystoupení bude mluvit o tom, zda se vůbec vyplatí podnikat.

Projekt Google Business Group (GBG) a vytvoření skupiny GBG v Olomouci přijde představit zakladatel GBG v Česku Daniel Franc. První český mediátor a autor populárních knih o řešení konfliktů Jiří Plamínek na konferenci prozradí, jak lze uspět nejen v obchodním jednání.

„Celodenní konference Business Camp bude složena z jednotlivých bloků přednášek a souběžných workshopů. Účastníci se tak dozví informace ze všech možných zákoutí byznysu. Setkání je připraveno pro všechny podnikavé studenty, podnikavce a podnikatele,“ uvedl za Vědeckotechnický park Petr Měřínský. Tématy workshopů bude mimo jiné budování online komunit či asertivita jako možnost obrany před manipulacemi.

Vědeckotechnický park je mostem mezi vědeckým a podnikatelským světem už od roku 2000. Pomáhá začínajícím podnikatelům s ojedinělými nápady a záměry s rozjezdem firmy.

Konference se koná v aule přírodovědecké fakulty. Více informací a registrace ZDE.

 

 


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.