Anketa: Bude to skvělý rok

Koláž: Žurnál UP
sobota 1. února 2014, 18:04 - Text: (mav, caf)

Anketní otázka Žurnálu Jak vidíte rok 2014? přilákala k vyjádření 497 čtenářů. Kliknutím nejčastěji zatrhli odpověď Bude skvělý!

„Bude určitě výborný, protože dobře začal – dovolenou. I v práci začal dobře, takže se na něj vyloženě těším,“ uvedla Eva Štěrbová z Britského centra. Stejný názor měla více než polovina všech dotázaných – 261 kliknutí.

Pětatřicet procent dotázaných doufá, že rok 2014 bude dobrý. „Vlastně ani nevím, ale doufám, že čtrnáctka bude lepší než třináctka, mám před sebou poslední státnice,“ řekla Žurnálu Petra Poláchová, která posledním rokem studuje češtinu a ekonomii na filozofické fakultě. V dobrý rok doufá i absolventka filologie a divadelní vědy Kateřina Valášková. „Ukončila jsem magisterské studium, takže hlavně doufám, že seženu nějakou práci,“ prohlásila.

Michal Nagy z druhého ročníku doufá, že letos zvládne studium. „Ale mám optimistická očekávání, to největší se týká premiéry filmu Barbelo, který natáčíme se Studentskou televizí,“ řekl Nagy.

Své obavy z letošního roku vyjádřilo 22 respondentů, vybrali odpověď Bojím se, že se nepovede. Žádné nepříjemnosti letos nečeká například Jaroslav Bič, který pracuje na rektorátu. Nepřidal se tak k osmi procentům hlasujících, kteří odpověděli Nic dobrého nečekám. Bylo jich 42.

Každopádně první měsíc máme za sebou a na korekci je ještě dost času. V nové anketě zjišťujeme úspěšnost ve zkouškovém období.


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.