Advent „provoněl“ také univerzitní obchod UPoint

Každé pondělí vystupuje před UPointem univerzitní sbor Ateneo.
Foto: Lenka Matoušková
pondělí 7. prosince 2015, 07:50 - Text: (red)

Vánoční balíčky s netradiční novoročenkou, pondělní zpívání koled s univerzitním sborem Ateneo, odpolední dílna pod vedením animátorů z Pevnosti poznání – to jsou jen některé z řady akcí, které před Vánocemi odstartovaly v Informačním centru a obchodě Univerzity Palackého v domě U Černého psa na Horním náměstí.

„Každé pondělí od 16.30 hodin si mohou lidé přijít před UPoint zazpívat nebo jen v klidu poslechnout známé vánoční koledy v podání univerzitního sboru Ateneo. Zpěvníčky máme pro zájemce připraveny,“ říká vedoucí obchodu Lenka Matoušková.

UPoint v čase adventu nabízí cenově výhodné balíčky s novoročenkou 2016 a k nákupu nad 100 korun vánoční pohlednici zdarma. Nakupující mají možnost zabalit si zakoupené zboží do originálního univerzitního papíru.

„Nakombinovali jsme vánoční balíčky ze stávajícího sortimentu tak, aby výsledná cena byla velmi příznivá a každý zákazník mohl udělat radost sobě i svým blízkým. Například na zápisníku Moleskine v čase adventu ušetří 130 korun,“ připomíná vedoucí UPointu.

Každý všední den od pátku 4. až do úterý 22. prosince probíhá v prostorách UPointu od 15 do 17 hodin dílna, ve které si děti (i dospělí) mohou vyzkoušet některé hry zapůjčené z Pevnosti poznání, jako např. výrobu originálního 3D vánočního přání.

„Chceme rodičům a prarodičům nabídnou dvě hodiny nerušených nákupů a komukoli jinému možnost na chvíli ‚uniknout‘ před hlukem a davy na vánočních trzích,“ dodává Lenka Matoušková a zve i na úterní program. „Od 17 hodin se pánové Jan Krejčí a Roman Gronský podělí o zážitky z osobního setkání se Sirem Nicholasem Wintonem a představí nám jeho příběh tak, jak ho z médií zatím neznáme.“

UPoint nezapomíná ani na pomoc potřebným, a proto jeho zástupci prodávají punč ve stánku Dobrého místa pro život na Horním náměstí v době od 10 do 16 hodin. Konkrétní termíny prodeje a další potřebné informace naleznete ZDE.

 

 


Komentáře

Žádné komentáře

Pro vkládání komentářů je nutné se přihlásit/zaregistrovat.

Komentáře nevyjadřují stanovisko redakce ani vydavatele. Redakce diskusi nemoderuje, ale vyhrazuje si právo nevhodné komentáře smazat, případně zrušit registraci.